Spännande tider

Just nu snackas det inte bara fötter på företaget, utan det snackas även körkort och bilar. Vår yngsta medarbetare Johanna håller nämligen på att att körkort och nu börjar det närma sig för uppkörning. Imorgon är det nämligen dags för risktvåan stockholm, sen är det fritt fram att boka en uppkörningstid. Vi håller verkligen tummarna att det går bra på risktvåan så Johanns snart får sitt efterlängtade körkort. Som hon har längtat. Inte en dag går utan att hon längtar och jag kan förstå henne. Det är så mycket som blir enklare när man får körkort. Man kan ta sig till jobbet enklare och man blir inte alltid beroende av kollektivtrafik och vänner när man ska göra saker.

Jag minns när jag tog mitt körkort. Det var som en dröm när uppkörningsläraren sa att jag hade klarat mig. Jag trodde inte det var sant och frågad honom flera gånger om det var sant. Men sant det var det och så kunde jag sätta mig i bilen och köra hem. Min pappa hade nämligen ställt vår bil på parkeringen i smyg, så när jag ringde honom sa han bara att jag kunde ta ta bilen och åka hem. Snacka om överraskning!

Nu har jag haft mitt körkort i över 20 år, så det är ganska kul att få följa med på resan igen. Det är kula att vara lite delaktig om man säger så. Jag håller alla tummar och tår för Johanna imorgon. Hon ska bara klara det. det har vi bestämt här på jobbet. Sen blir det en delmålstårta. Det är hon värd får kära Johanna. Ingen är mer värde en tårta än hon – även om hon inte klarar det. För hon har verkligen gett allt. Klarar hon det inte beror det på att hon blir för nervös och så kan det ju vara. Då är det bara på det igen. Eller hur? Snart slipper man köra bil när man ska på lunch.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *