Nu är vårt kontor uppfräschat!


Det händer grejer här på Fotvård Södertälje! Nu har jag glömt min kamera hemma annars hade jag kunnat visa fina bilder på kontoret, det vill säga den yta där vi har personalrum och skrivbord i ett i personalens eget lilla kryp-in. Vi har försökt fräschat upp i våra nya lokaler eftersom de förmodligen blivit renoverade någon gång på 70-talet senast.

Nu har vi målat om och tapetserat väggarna i personalrummet och även lagt in ett nytt golv. Vi har också hunnit köpa in nya möbler till den lilla arbetshörnan vi ska ha där. Både ett skrivbord, en bokhylla och två datorstolar har vi införskaffat. Detta kunde vi göra relativt snabbt tack vare att vi hittade begagnade kontorsmöbler till riktiga kanonpriser.

Egentligen hade vi tänkt vänta ett tag med att bygga upp arbetshörnan eftersom vår budget för renoveringen börjat ta slut men när vi hittade så fina möbler till såna bra priser fanns det ingenting att tveka kring, vi bara slog till på direkten!

Det är väldigt skönt att vårt personalrum äntligen är klart eftersom detta var den sista pusselbiten innan vi kände oss klara. Nu kan vi verkligen njuta av allt arbete vi lagt ner och framförallt hur fint det blev! Vi fick verkligen till det precis som vi ville och det känns fantastiskt.

Att vi blev klara nu precis innan sommaren är extra skönt eftersom att vi nu kan ha en liten sommarfest för att fira att alla rum är renoverade och klara i våra nya lokaler!

Något som kan vara bra för alla läsare att känna till är att vi stänger våra lokaler under sex veckor i sommar. Det har varit en tuff vår efter att vi har både arbetat med fotvård om dagarna och sen renoverat på kvällar och helger. Så vi behöver verkligen lite extra semester denna sommar.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.