Vårt sparum är uppfräschat!

Hej alla nuvarande och blivande kunder!

Nu har vi lite goda och glada nyheter att rapportera från våra lokaler. Vi har under ett par månaders tid renoverat och fixat i ordning ett sparum och nu är det äntligen klart. Här kommer vi erbjuda fotmassage och pedikyr bland annat. Det finns också möjligheten att ta ett skönt fotbad men också att sjunka ned i vårt sköna badkar som numera finns på plats.

Vi har inte riktigt kommit igång med behandlingarna som man kan köpa till när man hyr sparummet men det kommer att komma igång inom kort. Vi kommer också att lägga ut en hel ”meny” kan man säga här på vår hemsida där ni kommer att kunna se alla olika behandlingar som går att boka samt priser och annan viktig information.

Det känns väldigt roligt att det nya rummet med så många härliga saker i det äntligen står klart för det innebär att vi kan erbjuda alla er kunder ännu bättre service och ännu fler alternativ vilket gör att ni kan välja och vraka mellan allt vi erbjuder och själva sy ihop den behandling eller de lyxprodukter som vi har att erbjuda. Varför inte testa en fotmassage och sedan ett avslappnande fotbad, till exempel?

De olika valmöjligheterna blir allt fler och det känns väldigt bra att vi kan utöka vårt utbud och erbjuda alla våra härliga kunder en helhetsupplevelse.

Vad händer mer då? Jo, vi kommer att inleda nästa år med fina erbjudanden som man kan ta del av om man bokar en behandling innan jul. Vi kommer att erbjuda fina priser och rabatter under januari samt lotta ut olika fina priser. För att vinna priserna och delta i utlottningen så kan det vara en bra idé att följa oss i våra sociala medier där vi kommer att lägga ut själva tävlingarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *